Dayigram

See profiles, locations or medias instantly.

Instagram posts at Copenhagen

♒️🌖 Per request! 🥰How am I doing Astro these days beyond moon work? ✨✨✨ Long-time followers know Astro isn't really my main thing but if requested, I'm happy to do it with the Minchiate & major planets, as you see here. 🔭 And as the more common systems for cards are decan based - which is pretty crude - I love to also add the Sabian Symbols, which my sitters find spot-on. Sabians have been out of fashion for about 10 years now, I'd say ... But who cares? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️Quirky, relatable, fun, easy & helpful... So they're working for me. Some really enjoy how they relate with stones & crystals as well. 💎YMMV on that, but a careful appraisal of my pix will show you how I do it in practice. 💋 Ty for asking! ♥️ Have you used Sabians with cards? Are you interested in them? Tell me below! ✨
1 likes 0

♒️🌖 Per request! 🥰How am I doing Astro these days beyond moon work? ✨✨✨ Long-time followers know Astro isn't really my main thing but if requested, I'm happy to do it with the Minchiate & major planets, as you see here. 🔭 And as the more common systems for cards are decan based - which is pretty crude - I love to also add the Sabian Symbols, which my sitters find spot-on. Sabians have been out of fashion for about 10 years now, I'd say ... But who cares? 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Quirky, relatable, fun, easy & helpful... So they're working for me. Some really enjoy how they relate with stones & crystals as well. 💎YMMV on that, but a careful appraisal of my pix will show you how I do it in practice. 💋 Ty for asking! ♥️ Have you used Sabians with cards? Are you interested in them? Tell me below! ✨

just now
MedFavoriten❤️ #Copenhagen #Minne #BästaVän
3 likes 0

MedFavoriten❤️ #Copenhagen #Minne #BstaVän

1 minute ago
🍹Cocktail of the day! 🍹You are allowed to have fun in Holidays right? 💃🏻🕺High Fives to our friends from @drinkdelightful - Go follow them for more of these beautiful creations! 👋🏼😄.....#bartender #bartending #cocktails #getbartender #cocktailtime #cocktailhour #rasmusbartender #cheers #cocktailgram #cocktailoftheday #instacocktail #instadrink #drinkstagram #instamood #copenhagen #london #cocktail #lækredrinks #firmafest #skål #cocktails🍸 #mobilebar #cocktailbar #cocktailparty #craftcocktails  #cocktailoftheweek #københavn #tikicocktails #cocktailrecipes #recipes
1 likes 0

🍹Cocktail of the day! 🍹 You are allowed to have fun in Holidays right? 💃🏻🕺 High Fives to our friends from @drinkdelightful - Go follow them for more of these beautiful creations! 👋🏼😄 . . . . . #bartender #bartending #cocktails #getbartender #cocktailtime #cocktailhour #rasmusbartender #cheers #cocktailgram #cocktailoftheday #instacocktail #instadrink #drinkstagram #instamood #copenhagen #london #cocktail #lkredrinks #firmafest #skl #cocktails🍸 #mobilebar #cocktailbar #cocktailparty #craftcocktails #cocktailoftheweek #kbenhavn #tikicocktails #cocktailrecipes #recipes

1 minute ago
C P H // you are a beauty. see you in a couple of weeks. #cph #ciffdk #ciff
0 likes 0

C P H // you are a beauty. see you in a couple of weeks. #cph #ciffdk #ciff

1 minute ago
Last night was all about the cocktails 🍸🥂 Food was really simple as I wasn’t overly hungry due to the heat and having the tacos for lunch. So we bought some ham, soft cheese and salad from a local shop. Had this with the @bfreefoods pitta pockets that I’d packed in my suitcase. #glutenfree #glutenfreelife #glutenfreelifestyle #glutenfreetravel #freefrom #glutenfreeessentials #glutenfreepitta #bfreefoods #glutenfreecopenhagen #copenhagen #coeliac #coeliaccommunity #coeliaclife #coeliaclifestyle #coeliactravel #coeliactraveller #coeliacdisease #coeliacfriendly #coeliacfriendlyfood #cocktails #cocktailsincopenhagen #hoteldanmark #hardrockcopenhagen
0 likes 0

Last night was all about the cocktails 🍸🥂 Food was really simple as I wasn’t overly hungry due to the heat and having the tacos for lunch. So we bought some ham, soft cheese and salad from a local shop. Had this with the @bfreefoods pitta pockets that I’d packed in my suitcase. #glutenfree #glutenfreelife #glutenfreelifestyle #glutenfreetravel #freefrom #glutenfreeessentials #glutenfreepitta #bfreefoods #glutenfreecopenhagen #copenhagen #coeliac #coeliaccommunity #coeliaclife #coeliaclifestyle #coeliactravel #coeliactraveller #coeliacdisease #coeliacfriendly #coeliacfriendlyfood #cocktails #cocktailsincopenhagen #hoteldanmark #hardrockcopenhagen

2 minutes ago
Comfy shoes for the last day at work.  Summer holiday, I’m ready for you!! These shoes are last year’s from River Island.  I love anything velvet......ok, not entirely anything........Shoes: River Island (last year)Dress: Heartmade (current).....#fridayfeet #iloveshoes #comfyshoes #shoeporn #shoesmakemehappy #wiwt #ootd #ootdfashion #whatimwearing #mylook #mylooktoday #stylish40s #stylepost #outfitinspiration #pinkshoes #fashionable40s #fashionover40 #realmomstyle #realmumstyle
1 likes 0

Comfy shoes for the last day at work. Summer holiday, I’m ready for you!! These shoes are last year’s from River Island. I love anything velvet......ok, not entirely anything... . . . . . Shoes: River Island (last year) Dress: Heartmade (current) . . . . . #fridayfeet #iloveshoes #comfyshoes #shoeporn #shoesmakemehappy #wiwt #ootd #ootdfashion #whatimwearing #mylook #mylooktoday #stylish40s #stylepost #outfitinspiration #pinkshoes #fashionable40s #fashionover40 #realmomstyle #realmumstyle

2 minutes ago
Had the pleasure of putting words down on (digital) paper for “Real Life” together with DK’s finest @christophermusiccom. Produced by the great @hennedub. Out now!
5 likes 0

Had the pleasure of putting words down on (digital) paper for “Real Life” together with DK’s finest @christophermusiccom. Produced by the great @hennedub. Out now!

3 minutes ago
just now
바깥 풍경이 너무 예쁘길래🥰.#덴마크 #여행 #덴마크여행 #코펜하겐 #코펜하겐여행 #북유럽 #북유럽여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #유디니 #후니규리
3 likes 0

바깥 풍경이 너무 예쁘길래🥰 . #덴마크 #여행 #덴마크여행 #코펜하겐 #코펜하겐여행 #북유럽 #북유럽여행 #여행스타그램 #여행에미치다 #유디니 #후니규리

3 minutes ago
“Loh, baru nikahan, kok nggak ngundang-ngundang?”, “Ulang tahun ya? Traktirannya dong.”, “Merit sama bule! Wah bayarin dong (sekeluarga/sekampung minta dibayarin rutin, kalau ngga dibilang pelit)”, atau “Wah jalan-jalan ya, jangan lupa oleh-olehnya ya”. ***Ini yang minta-minta seringkali orang2 yang ngga deket2 amat sama kita, walaupun ada hubungan keluarga, tapi ngga berpengaruh sama kehidupan kita. Mereka ada cuma untuk meramaikan dan comment kehidupan kita. Kadang ngga habis pikir. Kenapa mental masyarakat kita banyak yang mental “minta-minta” dan nggak tahu malu kayak gini. Entah karena produk jajahan yang selalu merasa inferior, atau memang produk negara tropis/selatan yang karena alam selalalu memberi, jadilah manusia2 malas yang biasa menerima. ***Demi memenuhi tekanan sosial, seringkali logika ngga dipakai. Hidup cuma buat pamer, pleasing orang lain, dan basa-basi. Contoh: Nikahan undang ribuan orang (berdiri berjam-jam salamin orang2 yang 70% cuma ortu yg kenal - kita sendiri nggak). Alasannya: membahagiakan ortu (padahal ini ego ortu buat pamer kalau beliau eksis bisa nikahin anaknya dengan keluarga mapan. Biar nanti diundang balik. So selfish sekali ortu seperti ini). Habis itu, uang habis, kurang DP buat beli rumah dan sekolahin anak, which is hal yg jauh lebih penting. Belum lagi anak2 muda yang uang gajinya habis buat bikin baju kebayaan karena pressure kondangan tiap bulan.***Refleksi: salah satu dampak negatif dari negara yang tidak memiliki welfare system (jaminan hidup layak) dari negara, dan mengandalkan tetangga/ keluarga besar untuk survive dari lahir hingga mati, cenderung menghasilkan masyarakat yang sarat dengan tekanan sosial, mental, hingga finansial. Sekolah dan gelar, nikah sama siapa dan dimana, beli rumah, tambah anak, ke haji, jilbaban, sedekah, hajatan, pilih agama, pilih pekerjaan, pemakaman/100 hari lawatan - semua hanya untuk pleasing the society, karena kalau tidak dilakukan bakal ada sanksi sosial (dijauhin). Masyarakat menjadi orang2 yg rentan kehilangan kemampuan untuk mendengar dan memahami dirinya sendiri, terbawa arus “apa kata orang nanti?”. Aku tidak mau menjadi orang seperti ini. #indonesia #culture #tekanansosial
3 likes 1

“Loh, baru nikahan, kok nggak ngundang-ngundang?”, “Ulang tahun ya? Traktirannya dong.”, “Merit sama bule! Wah bayarin dong (sekeluarga/sekampung minta dibayarin rutin, kalau ngga dibilang pelit)”, atau “Wah jalan-jalan ya, jangan lupa oleh-olehnya ya”. ***Ini yang minta-minta seringkali orang2 yang ngga deket2 amat sama kita, walaupun ada hubungan keluarga, tapi ngga berpengaruh sama kehidupan kita. Mereka ada cuma untuk meramaikan dan comment kehidupan kita. Kadang ngga habis pikir. Kenapa mental masyarakat kita banyak yang mental “minta-minta” dan nggak tahu malu kayak gini. Entah karena produk jajahan yang selalu merasa inferior, atau memang produk negara tropis/selatan yang karena alam selalalu memberi, jadilah manusia2 malas yang biasa menerima. ***Demi memenuhi tekanan sosial, seringkali logika ngga dipakai. Hidup cuma buat pamer, pleasing orang lain, dan basa-basi. Contoh: Nikahan undang ribuan orang (berdiri berjam-jam salamin orang2 yang 70% cuma ortu yg kenal - kita sendiri nggak). Alasannya: membahagiakan ortu (padahal ini ego ortu buat pamer kalau beliau eksis bisa nikahin anaknya dengan keluarga mapan. Biar nanti diundang balik. So selfish sekali ortu seperti ini). Habis itu, uang habis, kurang DP buat beli rumah dan sekolahin anak, which is hal yg jauh lebih penting. Belum lagi anak2 muda yang uang gajinya habis buat bikin baju kebayaan karena pressure kondangan tiap bulan.***Refleksi: salah satu dampak negatif dari negara yang tidak memiliki welfare system (jaminan hidup layak) dari negara, dan mengandalkan tetangga/ keluarga besar untuk survive dari lahir hingga mati, cenderung menghasilkan masyarakat yang sarat dengan tekanan sosial, mental, hingga finansial. Sekolah dan gelar, nikah sama siapa dan dimana, beli rumah, tambah anak, ke haji, jilbaban, sedekah, hajatan, pilih agama, pilih pekerjaan, pemakaman/100 hari lawatan - semua hanya untuk pleasing the society, karena kalau tidak dilakukan bakal ada sanksi sosial (dijauhin). Masyarakat menjadi orang2 yg rentan kehilangan kemampuan untuk mendengar dan memahami dirinya sendiri, terbawa arus “apa kata orang nanti?”. Aku tidak mau menjadi orang seperti ini. #indonesia #culture #tekanansosial

aulia_yayak The pic looks very cool! di follow ya @kutipan_dunia

4 minutes ago
just now
Proud of getting somewhat decent today 🌈......#malmo #friday #pride #party #neon #chica #chile #chilenaschilenas #chilean #Denmark #Copenhagen #verde
2 likes 0

Proud of getting somewhat decent today 🌈 . . . . . . #malmo #friday #pride #party #neon #chica #chile #chilenaschilenas #chilean #Denmark #Copenhagen #verde

5 minutes ago
1/4
2 likes 0
5 minutes ago
just now
** All our DropBuckets are made from recycled materials, both our cardboard and our plastic model! ** 🌱🌍♻️
0 likes 0

** All our DropBuckets are made from recycled materials, both our cardboard and our plastic model! ** 🌱🌍♻️

5 minutes ago
eleg1602's post at Fri, 19 Jul 2019
1 likes 0
5 minutes ago
1/5
10 likes 1

A NEW ORIGINAL has landed✖️•When we get older, plainer, saner. Will you remember all the danger, we came from?•✖️✈️•Title: “The greener grass”•🐰✖️ 100x130cm • acrylic on canvas • original & 5 hand painted canvas prints for sale • DM for interest 👏✈️

5 minutes ago
m_radostev's post at Fri, 19 Jul 2019
4 likes 0
6 minutes ago
This picture was taken just before my first time on an airplane #airplane #love #fly #forever #me #copenhagen
1 likes 0

This picture was taken just before my first time on an airplane #airplane #love #fly #forever #me #copenhagen

6 minutes ago
just now
1/3
2 likes 0

Could not imagine a year ago that travelling to Copenhagen would be a part of life now. ✨❤️ . . . #copenhagen #travelgram #cultures #design #nature #travels #love #denmark #summer

6 minutes ago
Vi nyder København fra en GoBoat. Det kan altså noget. Tak for gaven @benjaminmunklund @signemunklund @topooco @morten_crone #famschneiderjensen #brødreneschneiderjensen
0 likes 1

Vi nyder København fra en GoBoat. Det kan altså noget. Tak for gaven @benjaminmunklund @signemunklund @topooco @morten_crone #famschneiderjensen #brdreneschneiderjensen

morten_crone Næh hvor fint. God tur.

7 minutes ago
just now
İskandinav ülkelerinin yemek kültüründen uzun uzun bahsetmek isterdim ama öyle kesin şunu yemelisiniz diyebileceğim kendilerine ait çok fazla örnek yok..İyi ki de yok çünkü bu pahalılıkta daha basit/hızlı yiyecekler tercih etmek zorunda kalıyorsunuz;ama yine de özdeşleşmiş bazı tatlar var ki gelmişken tadılması gerekir 🧚🏻‍♀️3 ülkenin başkentlerinden örnekler vericek olursam,neler göze çarpıyordu;🇩🇰Kopenhag- Waffle 🍦🇳🇴Oslo - Somon balığı 🐠🇸🇪Stockholm- İsveç köftesi Zayıflama diyetinde bile olsanız kısa süreli gezilerde bu tatları tadıp gün içinde fiziksel aktiviteyi arttırıp, diğer besinlerle dengeleyebilirsiniz🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
28 likes 0

İskandinav ülkelerinin yemek kültüründen uzun uzun bahsetmek isterdim ama öyle kesin şunu yemelisiniz diyebileceğim kendilerine ait çok fazla örnek yok.. İyi ki de yok çünkü bu pahalılıkta daha basit/hızlı yiyecekler tercih etmek zorunda kalıyorsunuz; ama yine de özdeşleşmiş bazı tatlar var ki gelmişken tadılması gerekir 🧚🏻‍♀️ 3 ülkenin başkentlerinden örnekler vericek olursam, neler göze çarpıyordu; 🇩🇰Kopenhag- Waffle 🍦 🇳🇴Oslo - Somon balığı 🐠 🇸🇪Stockholm- İsveç köftesi Zayıflama diyetinde bile olsanız kısa süreli gezilerde bu tatları tadıp gün içinde fiziksel aktiviteyi arttırıp, diğer besinlerle dengeleyebilirsiniz🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️

7 minutes ago
1/4
0 likes 0

bonding time w my son, Adriel S. #mamas boy😜🙊#

7 minutes ago
Made with and